Langste DJ Marathon

Wereldrecord langste DJ Marathon 10 dagen non-stop wordt 19 april verbroken.

Recordpoging langste DJ-marathon van 10 dagen lang non stop zal a.s. zondag het wereldrecord verbreken tijdens de Coronacrisis – 250 Nederlandse DJ’s hebben deelgenomen

Dancemuziek brengt mensen bij elkaar; dit is het moment om de impact hiervan te laten zien in deze uitdagende tijd waarin DJ’s werkloos zijn door het Coronavirus. Landelijk en wereldwijd zijn festivals en evenementen geannuleerd en daarnaast zijn alle horecazaken gesloten.

Het DJ collectief wil een positief geluid geven in deze donkere dagen door verschil te maken door een grote groep van 250 DJ’s bij elkaar te brengen en ze 10 dagen lang onafgebroken muziek te laten draaien om het wereldrecord langste DJ-marathon te behalen. Inmiddels hebben al meer dan 200 DJ’s  afgelopen 8 dagen lang onafgebroken muziek gedraaid.

De initiatiefnemers zijn Amrish Raghosing, welke zelf ook DJ is onder de naam Dutch Hustlaz, en eigenaar van DJ School Alphen en Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, welke als expert gezien mag worden in de dance industrie. Daarnaast heeft hij het grootste DJ- en danceboek van de wereld uitgegeven: Dutch DJs, waarvoor hij 300 Nederlandse DJ’s en dance-industrie professionals geïnterviewd en gefotografeerd bij ze thuis.

Op donderdag 9 april, 20.00 uur, is het startsein gegeven van de  DJ-marathon en deze eindigt op 19 april om 20.00 uur. De DJ’s Darkraver en Dano zullen de DJ marathon beëindigen.

Er is dan 10 dagen lang dag en nacht onafgebroken muziek gedraaid door zo’n 250 DJ’s van Nederlandse bodem; van top DJ’s tot aanstormend talent, van jong tot oud en van hardstyle tot urban, techno en nog meer meer – alle verschillende dance stromingen komen aan bod. Het evenement is geregistreerd door filmcamera’s en live uitgezonden via www.djmarathonlive.nl

De richtlijnen van de RIVM en geldende noodverordening zullen strikt worden nageleefd tijdens het evenement. @djmarathonlive.nl