Langste DJ Marathon

Recordpoging Nederlands langste DJ-marathon van 10 dagen.

Foto links Amrish Raghosing en rechts Anthony Donner

Dancemuziek brengt mensen bij elkaar en dit is het juiste moment om de impact hiervan te laten zien in deze uitdagende tijd waarin DJ’s werkeloos zijn door het Coronaviris. Landelijk en wereldwijd zijn festivals en evenementen geannuleerd. Daarom wordt er nu een recordpoging gedaan door 10 dagen lang onafgebroken met een grote groep van ongeveer 200 DJ’s muziek te draaien.

Het verplegend personeel zet zich dag en nacht in tijdens het Coronavirus. Wij leven met ze mee, door 10 dagen lang onafgebroken met een grote groep van ongeveer 200 DJ’s muziek te draaien. Het doel is om samen in deze donkere dagen verschil te maken door een grote groep mensen bij elkaar te brengen en hiermee laten wij zien waar wij als Nederland het beste in zijn.

De initiatiefnemer is Amrish Raghosing , welke zelf ook DJ is onder de naam Dutch Hustlaz, en eigenaar van DJ School Alphen. Het evenement zal op de voet gevolgd door Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL en expert in de dance-industrie.

Het startsein van de DJ- marathon zal worden afgegeven op 9 april om 20.00 uur en de marathon zal eindigen op 19 april om 20.00 uur. DJ Jean zal de eerste DJ zijn die van start gaat. De Nederlandse recordpoging heeft een duur van 10 dagen. Er zal dag en nacht onafgebroken muziek worden gedraaid door DJ’s van Nederlandse bodem; top DJ’s tot aanstormend talent van jong tot oud uit verschillende dance stromingen.

Het evenement zal worden geregistreerd door filmcamera’s zodat geïnteresseerden live kunnen meekijken via de streams op Facebook en Instagram van DJ School Alphen en de socials van de uitgenodigde DJ’s. Daarnaast zal de complete DJ-marathon ook uitgezonden worden via het streaming radiostation 247Streaming. De richtlijnen van de RIVM en geldende noodverordening zal strikt worden nageleefd tijdens het evenement. Don’t miss it!

copyright @ Dutch Dj’s

http://www.dutchdjs.nl