The Cool Quest

Band vindt zichzelf opnieuw uit en releast nieuwe single.

Nieuwe single ‘Punisher’ markeert ‘The Next Episode’ voor de Nederlandse band The Cool Quest. In het verleden domineerden zij menig (showcase) festival, maar de band nam de tijd om zichzelf opnieuw uit te vinden en een hedendaagse pop sound te creëeren.

Door het verplaatsen van hun tour door Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland naar najaar 2020, had The Cool Quest extra tijd om onze gehaaste cultuur en de manier waarop we tegenwoordig leven te reflecteren. Ze zijn vastberaden om gedurende dit jaar een verzameling nieuwe singles te lanceren, te beginnen met de bluesy pop track ‘Punisher’.

Het nummer gaat over je kop in het zand steken op het moment dat iets moeilijk wordt. Problemen stapelen zich op, waardoor je wilt vluchten van de realiteit. Maar waar is dat goed voor, want de ‘punisher’ raakt je uiteindelijk toch wel.

Punisher is geproduceerd door Niels Zuiderhoek en The Cool Quest in Studio YouGuys Music, Berlijn (Duitsland).
Muziek/tekst: Vincent Bergsma (The Cool Quest), Ilse de Vries (The Cool Quest), Niels Zuiderhoek, Simon de Wit (Blanks) en Tom Martin. Copyright © 2020 Phonic Artist Management

Mix: Huub Reijnders
Mastering: Randy Merrill @ Sterling Sound, Los Angeles (USA).
Publishing: BMG/The Cool Quest