30 Fans Only Concerts

Radio Veronica organiseert speciale ’30 Fans Only Concerts’ in Ziggo Dome.

Foto: Ilse DeLange is een van de artiesten die een optreden geeft tijdens de ’30 Fans Only Concerts’ in Ziggo Dome.

Radio Veronica organiseert op zaterdag 6 juni een reeks concerten in de Ziggo Dome. Kensington, Ilse DeLange, Duncan Laurence, Alain Clark, Danny Vera en Son Mieux treden die dag op voor een selecte groep van dertig luisteraars. Normaliter is er in de Amsterdamse concertzaal ruimte voor duizenden bezoekers.

De ’30 Fans Only Concerts’ worden in de week van 8 juni uitgezonden op Radio Veronica. Uiteraard worden de regels van het RIVM nageleefd tijdens de aanloop na en de concerten zelf.
Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen, is het vanaf 1 juni toegestaan om de deuren van concertzalen voor maximaal dertig bezoekers te openen, mits zij 1,5 meter afstand houden.

Danny Damman, directeur Ziggo Dome en Niels van Baarlen van Radio Veronica willen op 1 juni graag de eerste stap terugzetten naar het oude normaal. “Op 6 juni zullen er voor het eerst sinds 3 maanden weer concerten in de Ziggo Dome plaatsvinden. Het mag dan een klein stapje zijn voor een fan en de Ziggo Dome, maar hoe klein dan ook: iedere stap wekt je tot leven.” aldus Damman.

“Muziek is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het verbindt en steunt. Op deze manier brengen we, buiten de radio om, artiesten en luisteraars weer samen. Luisteraars thuis trakteren we in de week na de concertreeks iedere avond op één van de optredens.”

Toegang
De komende week kunnen Radio Veronica-luisteraars toegang winnen tot één van de concerten. Per optreden is er ruimte voor dertig bezoekers. Na ieder optreden wisselen de artiesten én bezoekers elkaar af. Deelnemende artiesten aan de concertreeks zijn Kensington, Ilse DeLange, Duncan Laurence, Alain Clark, Danny Vera en Son Mieux. Van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni wordt iedere avond één concert uitgezonden op Radio Veronica. @Veronica @Entertainmentbusiness.nl

Foto Duncan Laurence: Harold Versteeg