Bioscopen gaan weer open

We kunnen weer naar de bioscoop!

Wij zijn ontzettend blij jullie te kunnen vertellen dat zoals het ernaar uitziet onze bioscopen vanaf maandag 1 juni weer open mogen!

De voorverkoop is vanaf vandaag gestart

Vanaf nu kun je tickets kopen voor de voorstellingen vanaf 1 juni. Je kunt je tickets alleen online kopen via Pathe.nl of de app.

Ondanks dat er maximaal 30 personen in een zaal mogen, verwachten we dat er in juni voldoende capaciteit is voor jou. Wellicht dat dit op enkele piekmomenten anders is. Denk dus gerust ook aan ons op momenten die je niet gewend was. We doen daarnaast erg ons best om je een goede bioscoopervaring te bieden.

De bioscopen zullen starten met enkele goede films die voor de sluiting net in release waren en die veel mensen nog niet in de bioscoop hebben kunnen zien, zoals Bloodshot, De Beentjes van St. Hildegard en Onward.

Bovendien zal op veler verzoek Interstellar o.a. in IMAX te zien zijn, Spider-Man: Far from Home kun je zien op 3 schermen in ScreenX en Harry Potter kun je voor het eerst beleven in 4DX! Vanaf 8 juni zijn er exclusieve voorpremières van de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter bij Pathé. Bekijk hier het volledige filmaanbod.

Wij kunnen niet wachten tot de bioscopen weer opengaan. En wij hopen jij ook! Alle medewerkers staan te popelen om weer aan de slag kunnen om jou de beste filmbeleving te geven op het grote doek, met het beste beeld en geluid. Copyright @Pathe.nl