Charly Lownoise

Charly Lownoise presenteert ‘Zenles In Een Wereld Vol Lawaai’ op De Scheveningse Pier.

© Jaap Beyleveld foto

‘Zenles In Een Wereld Vol Lawaai’. Dat is de titel van het langverwachte nieuwe boek van top-dj Charly Lownoise (echte naam: Ramon Roelofs) dat vandaag bij Uitgeverij Kosmos is verschenen. Omdat de geplande officiële boekpresentatie vanwege het coronavirus niet door kon gaan, bedacht de schrijver vorige week een alternatief plan.

Afgelopen donderdag trok hij naar De Pier in Scheveningen om daar het boek te vieren met een eigen dj-set, afgerond met een duik in de Noordzee. Ramon nam zijn eigen cameraman mee die dit unieke mini-evenement vastlegde en ook RTL Boulevard kwam op bezoek.

Ramons eigen video staat vanavond vanaf 20.00 uur op zijn social media: YoutubeFacebook en Instagram.

“Het was voor mij echt geen optie om de boekrelease ongemerkt voorbij te laten gaan”, licht Ramon (Den Haag, 17 juni 1968) toe. De mensen van de uitgeverij en ik hebben onze ziel en zaligheid er in  gelegd en we zijn enorm trots op het eindresultaat. Toen bleek dat de boekpresentatie die we voor ogen hadden in Den Haag vanwege het coronavirus niet kon plaatsvinden, zocht ik naar een goed alternatief. Dat diende zich aan: een boekpresentatie op De Pier.

Zonder genodigden maar wel met een happy hardcore dj-set. Gevolgd door een duik in de Noordzee, wat ik trouwens dagelijks doe! Waarom daar? Omdat deze plek het contrast in mijn leven perfect weergeeft: de rust en ruimte van de zee -met op de achtergrond de rollende golven en de fraaie blauwe lucht- versus de decibellen en 170 beats per minute die ik uit mijn dj-booth over een lege Pier liet knallen.

Dat contrast is tevens de rode draad van het boek: Zen zijn in een wereld vol lawaai.” . @Aces High Promotion  www.ahpromotion.nl

When will people ever learn, wonder will they ever turn
From their suicidal course, heading straight for war
I want the Goodlife, give me the Goodlife