Coronaproof drive-in theater

Eerste coronaproof drive-in theater van Nederland beleeft Juf Roos premiere.

NLD/Rotterdam/20181110 – Theaterregistratie Juf Roos gaat op vakantie, in theater Zuidplein

Op zaterdag 13 juni kun je in de Utrechtse Jaarbeurs de eerste unieke drive-in theaterervaring beleven. De premiere vindt plaats met de voorstelling ‘Juf Roos gaat op vakantie’.

Het zal even wennen worden voor de populaire kinderhelden Juf Roos en Gijs. Op 13 juni spelen zij namelijk hun theatervoorstelling ‘Juf Roos gaat op vakantie’ niet voor publiek zittend in mooie rode theaterstoeltjes, maar zal hun publiek bestaan uit …. automobilisten en inzittenden. Zaterdag 13 juni wordt Jaarbeurs in Utrecht volledig verbouwd tot eerste coronaproof drive-in theater. Maximaal 100 auto’s met daarin ouders en kinderen kunnen vanuit hun eigen auto de volledige voorstelling van 60 minuten bekijken.

NLD/Rotterdam/20181110 – Theaterregistratie Juf Roos gaat op vakantie, in theater Zuidplein

De voorstelling is volledig coronaproof aangezien niemand voor, na of tijdens de voorstelling zijn auto verlaat. Kaartjes worden bij aankomst gescand door het raam. Ook tijdens en na de voorstelling is er geen reden om de auto te verlaten. Het geluid van de voorstelling wordt uitgezonden via een FM-frequentie en is te beluisteren in de auto via de autoradio. Het is de bedoeling dat de ouders bij aankomst verhuizen naar de achterbank en de kinderen op de voorstoelen plaatsnemen. Bij de populaire Juf Roos hit ‘De wielen van de bus’ worden de kinderen uitgenodigd om mee te toeteren met het liedje, de voorlichten van de auto aan en uit te doen en de ruitenwissers te laten bewegen.

De auto’s staan in cirkels rond het toneel in 5 rijen. De inzittenden hebben daarom nooit meer dan 4 auto’s voor zich. Het toneel is extra hoog waardoor iedereen goed zicht heeft op het toneel en de spelers. Ook is de voorstelling te volgen via grote videoschermen aan de zijkant van het toneel. De voorstelling speelt zich af binnen in een hal van Jaarbeurs. Het blijft daardoor altijd lekker koel. @Juf Roos @Triple Entertainment @NLD/Rotterdam

Voor informatie en kaartverkoop: www.jufroosdrive-in.nl.