Delise

Zangeres Delise brengt samen met Elbert Smelt nieuwe single uit.

Popzangeres en songwriter Delise bracht dit voorjaar haar nieuwste EP Kleine dingen uit. Op 25 september 2020 geeft zij een theaterconcert in De Theaterbakkerheij in Gouda. De Nederlandse zanger, producer en liedjesschrijver Ralph van Manen treedt op als gastartiest. Op 27 mei verschijnt de vijfde en laatste single van de EP Kleine dingen: Verbonden.

Nieuwe single Verbonden
Ook haar nieuwste single Verbonden staat op Delise’s nieuwe EP. Voor dit lied werkte Delise samen met Elbert Smelt (leadzanger van de band Trinity). “Het idee voor Verbonden ontstond tijdens een schrijfsessie met Remy Splinter. Soms kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat als je door een dal gaat. Maar je mag weten dat je nooit alleen bent, waar je ook heen gaat. Je wordt niet vergeten. Het is dus een hoopvol liedje. Ik vond het fantastisch om samen met Elbert aan dit nummer te werken!”.

Concert
Voor de totstandkoming van Kleine dingen werkte Delise onder andere samen met Henk Pool (Marco Borsato, Guus Meeuwis). Liedjes als Stil val, Kleine dingen en Overwinnen, zijn kwetsbare en tegelijkertijd bemoedigende uptempo liedjes met een herkenbare boodschap.

Delise’s EP Kleine dingen kwam uit op 28 maart 2020. Aanstaande 25 september wordt dit gevierd met het theaterconcert Kleine dingen in De Theaterbakkerheij in Gouda. Tijdens het theaterconcert passeren zowel nieuwe muziek, als de muziek van haar eerste album de revue. Gastartiest is onder andere Ralph van Manen.

Vanwege de huidige COVID 19 maatregelen, zijn enkel nog tickets voor de live stream beschikbaar. Hierdoor kan het concert bij mensen thuis op eerste rang worden gevolgd. Informatie en tickets zijn te vinden via truetickets.nl/delise en www.delise.nl

Foto credits Memento

Bekijk hier de videoclip van Delise