Eefje de Visser

Singer-songwriter brengt concertfilm uit.

Foto Renate Beense

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Rock Werchter zou spelen met haar band. Eefje stond op het punt om aan haar uitverkochte releasetour te beginnen, waarvan meer dan 15.000 concertkaartjes verkocht waren, maar helaas werd door de coronacrisis alles gecancelled.

De film biedt naast een (alternatieve) liveshow een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de coronacrisis helpen.

Eefje en haar band willen de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en studio waar ze haar meest recente album ‘Bitterzoet’ ook maakte.

De film zal te zien zijn op 3 juli om 21:00 online en in een aantal Nederlandse concertzalen waar Eefje haar uitverkochte Bitterzoet-show ging brengen (max 100 mensen per vertoning).

Koop de tickets voor deze concertfilm hier: https://www.ticketmaster.nl/event/258255

PRAKTISCH
Omdat de film een investering vraagt en Eefje haar muzikanten en crew zekerheid willen geven over minimale inkomsten, is het doel om minstens 1500 tickets verkopen alvorens het project aan te vatten. Ook bestaat de mogelijkheid om een hogere prijs te betalen voor het ticket en zo extra financiële steun te geven aan het project.

Deze extra donatie zal ook een extraatje opleveren: hoe groter de extra donatie, hoe meer bijzondere extra’s. Meer informatie is te vinden op www.eefjedevisser.com

Omdat de film een investering vraagt en Eefje haar muzikanten en crew zekerheid willen geven over minimale inkomsten willen ze graag minstens 1500 tickets verkopen voor ze het project starten.

Wil je de film zien en Eefje en haar band daarmee steunen? Lever dan een bijdrage en koop een ticket!  @Sony Music Nederland

Meer informatie is te vinden op www.eefjedevisser.com

3 juli, 21:00 (max 100 mensen, verkoop start op 30 mei om 10:00):

Paradiso, Amsterdam
TivoliVredenburg, Utrecht
Het Paard, Den Haag
Oosterpoort, Groningen
Doornroosje, Nijmegen
Effenaar, Eindhoven

Tickets bestel je hier

3 juli, 21:00:
Wereldwijd online event – https://www.ticketmaster.nl/event/258255