Hurts

Duo komt met nieuwe single ‘Voices’.

Vandaag komt Hurts met de nieuwe single “Voices”, een nummer dat aardig op de loop gaat met de geldende, moderne popstructuren. Het elektronische nummer bevat een pulserende beat die door het hele nummer loopt.

De zang van Theo Hutchcraft wordt intenser naarmate de song vordert en dat maakt de synth sound nog theatraler en bombastischer. Met “Voices” bewijzen ze opnieuw dat ze, ook na vier albums, nog steeds onvoorspelbare en een beetje verwarrende pop muziek kunnen maken.

Theo zegt over het nummer: “Voices is a song about isolation, desperation and mania. It’s also about fortitude, resilience and the power of the mind. It was written during a personal crisis and is being released into the world during a very public one. Hopefully it can provide some hope and catharsis to anyone who is struggling with their own demons.”

Hurts werd opgericht in Manchester en is een band die bekend staat om hun diverse en eigentijdse sound.

Het succesvolle duo bestaat uit Theo Hutchcraft en Adam Anderson en hebben wereldwijd miljoenen platen verkocht en al veel prijzen gewonnen,

maar hebben nooit de behoeft tot innovatie verloren.

Dat is met de nieuwe single “Voices” ook weer duidelijk het gevel en dat is nog maar het begin voor wat ons te wachten staat de komende maanden. @Professional Independent Music Promotion

Hurts: Facebook | Twitter | Instagram

KOOP/STREAM HET NUMMER HIER