Jimi Hendrix Tribute Night

Topgitaristen met muzikale ode op vijftigste sterfdag van Hendrix.

Vrijdag 18 september is het exact 50 jaar geleden dat gitaarvirtuoos en muzikale grootheid Jimi Hendrix ons in verbijstering achterliet. Zijn plotselinge dood – op slechts 27 jarige leeftijd – sloeg in als een bom in de muziekwereld. Hendrix was de meest excentrieke gitarist ooit en is nog steeds een belangrijk inspiratiebron voor de huidige generatie muzikanten

Tijdens de Jimi Hendrix Tribute Night op 17 september krijg je niet één maar twee uitstekende Hendrix-acts voor je kiezen. Met aan de ene kant bluesrockgitarist Julian Sas, wiens concert in maart niet door kon gaan, die alle hits van het lid van de 27-club speelt.

foto Nico Brons

Aan de andere kant Hendrix Tribute 2020, een groot gezelschap topgitaristen uit Nederland die een greep doen uit het oeuvre van de Amerikaan – van The Experience tot Band of Gypsies!

Op 17 september 2020 dus, een dag voor de vijftigste sterfdag van Hendrix, staan beide acts in de Grote Zaal. @Copyright Paard Den Haag

Tijdschema:

20:00 Julian Sas Plays Hendrix
22:00 Hendrix Tribute 2020