KINK

Concerten en festivals gaan door op KINK.

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat Nederland een concert- en festivalloze zomer tegemoet gaat al een beetje tot ons doorgedrongen. KINK heeft daarom besloten de concert- en festivalzomer door te laten gaan op de radio met de Alternatieve Livezomer: de opvangservice voor de liefhebber van livemuziek.

De zomer van 2020 stond volgepland met de gaafste festivals en concerten. Denk bijvoorbeeld aan Dauwpop, Best Kept Secret, de Hella Mega Tour met Weezer, Fall Out Boy en Green Day in het Stadspark, Pinkpop, Rammstein in het Gofferpark, Editors & De Staat in het Zuiderpark, Faith No More in AFAS Live, Down The Rabbit Hole, The Killers in Ziggo Dome, Zwarte Cross, Lowlands en nog veel meer! Deze hele zomer lang komt KINK met speciale uitzendingen rond deze evenementen met natuurlijk heel veel (live)muziek, interviews met artiesten en bezoekers die het kaartje al in de la hadden liggen.

De Alternatieve Livezomer wordt op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) afgetrapt met Dauwpop.
De hele dag hoor je tracks voorbijkomen van artiesten die dit jaar op Dauwpop zouden staan of daar eerder hebben opgetreden. Vanaf 16:00 uur gaat Tim Op het Broek in het programma KINK Rush Hour in gesprek met de Dauwpop organisatie, speelt hij een quiz met de grootste Dauwpop fan en Festivaldirecteur Rob Tegelkamp en vangt hij vaste bezoekers op die eigenlijk op dat moment zouden moeten genieten van Dauwpop met een biertje in de hand. Ook spreekt Tim met enkele van de artiesten op de geplande lineup, waaronder Wolfmother-frontman Andrew Stockdale.

’s Avonds hoor je tussen 21:00 – 23:00 uur livemuziek om het Alternatief Dauwpop compleet te maken. Denk aan muziek van Sports Team, Personal Trainer en de grote headliner Wolfmother. @KINK FM foto @KINK