Langste DJ Marathon vrouwelijke DJ’s

130 vrouwelijke DSJ’s gaan wereldrecord Langste DJ Marathon aan.

Na drie eerdere verbroken wereldrecords met mannelijke DJ’s staan er nu meer dan 130 vrouwelijke DJ’s klaar om een nieuw wereldrecord te vestigen.

De vrouwelijke DJ’s uit Nederland starten hun recordpoging op donderdag 28 mei. 7 dagen lang, 24 uur per dag zullen ze non-stop muziek draaien in DJ School Alphen in Alphen aan den Rijn. Hiermee willen de organisatoren benadrukken dat er genoeg ‘DJane’s’ zijn die het DJ vak verstaan en dat Nederland het nummer 1 DJ land van de wereld is.

Na de langste DJ marathons voor mannelijke DJ’s zijn nu de vrouwen aan de beurt. Op donderdag 28 mei a.s. wordt de langste DJ-marathon voor alleen vrouwelijke DJ’s gelanceerd. De media belichten vaak dat er een tekort aan vrouwelijke DJ’s in de muziekwereld is. Door dit initiatief willen de organisatoren laten zien dat de muziekwereld echt niet alleen om mannen draait. Met meer dan 130 vrouwelijke DJ’s op de line-up moge duidelijk zijn dat de DJ industrie ook gedreven wordt door vrouwen.

Aankomende donderdag 28 mei om 20.00 uur wordt het startsein gegeven van de DJ-marathon voor vrouwelijke DJ’s. Deze zal precies 7 dagen later op donderdag 4 juni om 20.00 uur eindigen. Om de één of twee uur zal er een andere Nederlandse DJ draaien; zowel bekende top DJ’s als jong talent zullen een podium krijgen tijdens deze DJ-marathon.

Het evenement wordt geregistreerd door filmcamera’s en live uitgezonden via www.djmarathonlive.nl en de Facebookpagina van DJ School Alphen. De richtlijnen van de RIVM en geldende noodverordening zullen strikt worden nageleefd gedurende het hele evenement.  @DJ School AlphEN

Foto’s DJ School Alphen