Lucky Thirty Festival

Eerste Haagse coronaproof anderhalvemeter popfestival van 2020.

Op Tweede Pinksterdag – maandag 1 juni – vindt in het Zuiderparktheater het eerste Haagse popfestival van 2020 plaats. Dit ‘LUCKY THIRTY FESTIVAL’ biedt exact dertig bezoekers de kans om live te genieten van zes Haagse optredens. Alle bezoekers moeten minimaal anderhalve meter afstand houden van elkaar. De rest van Nederland kan gratis meekijken via een online livestream.

Om klokslag 12.00 uur (het moment dat deze versoepeling van de Corona-regels ingaat) bijt cabaretier SJAAK BRAL het spits af van het eenmalige, unieke coronaproof festival. Naast de presentatie zal Bral zelf ook optreden met liedjes en sketches.

Vervolgens is het om 12.45 uur de beurt aan singer/songwriter HANNEKELAURA, om 13.30 uur gevolgd door ED STRUIJLAART. Beide muzikanten lieten zich door de coronacrisis niet uit het veld slaan en verzorgden live vanuit hun eigen woning online-concerten.

Om 14.15 uur treedt de muzikant JHILANI WIJSMAN op, met onder meer zijn prachtige ode aan de Hofstad: ‘Den Haag, mijn stad’.

De formatie VAN WANKO, die onlangs debuteerde met de single ‘Waiting for a miracle’, staat vanaf 15.15 uur op het podium.

Zanger TIM AKKERMAN, die zich tijdens de coronacrisis verrassend ontpopte als een heuse bingobaas, sluit het Lucky Thirty Festival om 16.15 uur af.

Kaarten voor het ‘anderhalvemeterfestival’ zijn woensdag 27 mei vanaf 10.00 uur te koop. Instructies over hoe maximaal dertig mensen aan een toegangsbewijs kunnen komen, worden dan gepubliceerd op de Facebookpagina van het festival (Facebook.com/luckythirty). @R.G Ruijs Stichting
Op deze Facebookpagina zijn op 1 juni alle optredens live te zien.
De livestream wordt verzorgd door Laguz Productions.