Musical Freedom Unlimited

Tiësto’s label kondigt eerste compilatie-album ooit aan.

Tiësto foto Harold Versteeg

Met ‘Musical Freedom Unlimited’ wordt het eerste compilatie-album ooit aangekondigd. Met 20 nieuwe nummers die de diversiteit van Tiësto’s label Musical Freedom laat zien. Met daarbij ook ’s werelds grootste back-to-back livestream.

Het ‘Musical Freedom Unlimited’ compilatie-album features de eerste release van het geweldige duo Breathe Carolina na de onthulling van hun album, een gloednieuwe collab van Tiësto, DJ’s From Mars, Rudeejay en Dabrozz en nog vele artiesten van het label zoals Valy Mo, Magnificence, Cheyenne Giles, Moska, BYOR en SWACQ. Musical Freedom noemt het een ‘statement release’, om de kijk van het label op dance te demonstreren door de vele mogelijkheden en diversiteit van het genre in één mix samen te brengen.

‘Het is geweldig om zoveel van onze favoriete artiesten bij elkaar te hebben voor één album project, zegt Tiësto. ‘Al meer dan 10 jaar is Musical Freedom een manier om verschillende stijlen en genres, die uniek en fris zijn en goed op de dansvloer werken, te promoten. Musical Freedom Unlimited is het perfecte voorbeeld van alles dat het label vandaag de dag in huis heeft. Veel van deze tracks komen rechtstreeks uit mijn eigen festival sets.’

Om de compilatie album release goed te vieren, organiseert Musical Freedom de grootste back-to-back livestream ooit gezien. De immense line-up bestaat uit Breathe Carolina, Sunstars, Ice & Diaz, Valy Mo, Ayor, Magnificence, Cheyenne Giles, MOSKA, BYOR, SWACQ, Antoine Delvig, Love For Justice, Massapeals, Kodat, Softest Hard, Silkdope, ALRT, Reece Low en Olly James. De 9-uur durende livestream begint om XX (tijdzone) en kan worden bekeken op de Youtube en Twitch kanalen van Musical Freedom. @The Media Nanny