Roos Jonker

Roos Jonker & Dean Tippet – Love Like That.

Eind februari kwam de track ‘This One’ uit, het eerste voorproefje van het op handen zijnde duet album van Roos Jonker en Dean Tippet. ‘This One’ deed de verwachtingen stijgen naar het album van deze Amsterdamse singer-songwriters met o.a. support in New Music Friday en Sunday Morning playlists op Spotify, toevoeging aan de NPO Soul & Jazz playlist en in de Bandcamp Weekly Radio show.

Via het Berlijnse label Sonar Kollektiv (o.a. Jazzanova) komt vandaag de tweede single ‘Love Like That’ uit. Op deze track komen de stemmen van Jonker en Tippet perfect samen, wat zorgt voor een ogenschijnlijk ontspannen karakter. Luister naar de tekst “What do you do with a love like that, where do you go with a heart like that?”, deze zal nog lang in je hoofd blijven hangen.

Roos Jonker over het tot stand komen van de track:
“ ‘Love Like That’ is de laatste song die we schreven voor het album. We hebben het geschreven met de melodieën van Paul Simon en Malinese gitaren in ons achterhoofd – een sound waar we beiden van houden. Gaat de tekst over wanhoop in de liefde, ze is muzikaal omzoomd met hoop.” @Soepermarkt