The Old Guard

The Old Guard vanaf 10 juli exclusief op Netflix

Over The Old Guard

Vrouwelijke strijder Andy (Charlize Theron) leidt een geheim select gezelschap onsterfelijke huurlingen met de mysterieuze gave zichzelf te genezen. Al eeuwenlang beschermen zij de sterfelijke wereld terwijl ze onder de radar proberen te blijven.

Wanneer dit team wordt ingehuurd om in Zuid Sudan een groep ontvoerde schoolkinderen te redden, worden hun bijzondere gaven plotseling blootgesteld. Het is aan Andy en haar jongste rekruut Nile (Kiki Layne) om de rest van het team te redden én te voorkomen dat anderen hun gaven willen reproduceren en misbruiken.  Copyright @Netflix

Regisseur: Gina Prince-Bythewood

Scenario: Greg Rucka

Gebaseerd op de comic boeken van: Greg Rucka met illustraties van Leandro Fernandez

Geproduceerd door: David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Charlize Theron, AJ Dix, Beth Kono, Marc Evans

Cast: Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, with Matthias Schoenaerts en Chiwetel Ejiofor

/oldguardmovie

@OldGuardMovie

@NetflixFilm