The School of House

The School of House lanceert e-learning platform voor opkomende artiesten.

De festivalzomer mag dan geschrapt zijn – met de lancering van hun internationale educatieplatform schoolofhouse.com biedt The School of House uit Amsterdam opkomende DJ/producers en dance-ondernemers de kans om zichzelf verder te ontplooien.

Om talenten maximaal te ondersteunen is de expertise van toonaangevende Nederlandse artiesten en dance-deskundigen samengebracht in een allesomvattend lespakket vol masterclasses en consultancy van professionals uit de industrie – waaronder DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano, PR-manager van Martin Garrix, Joris Voorn en Charlotte de Witte José Woldring (The Media Nanny), de social media strateeg voor Hardwell (NXTLI) en een van de Brand Directors van ID&T Events.

Voor het eerst wordt het lesmateriaal van The School of House overal ter wereld online beschikbaar gesteld voor artiesten en dance-ondernemers. De unieke aanpak integreert video masterclasses, werkboeken, feedback en consultancy en beslaat een scala aan disciplines: DJ Strategy & Performance, Career & Bookings, Music Production, Artist Profile & Social Media, Legal & Business and Press & Public Relations.

Praktijkgerichte groeistrategie
Opkomende artiesten en ondernemers zullen heldere, diepgaande antwoorden vinden op cruciale vragen als ‘Wie ben ik als artiest?’ ‘Hoe word ik geboekt op festivals en clubs?’ en ‘Hoe zorg ik dat mijn fanbase groeit?’ Door middel van research en opdrachten wordt een praktijkgerichte strategie uiteengezet, die de studenten wapent met vaardigheden, begrip van de dancecultuur en een op maat gemaakt carrièreplan voor de toekomst.

Over The School of House
Schoolofhouse.com is het digitale platform van (de fysieke) The School of House in A’DAM Toren te Amsterdam – opgericht met dance-organisatie ID&T in 2015. Het doel is om dertig jaar dancekennis en -ervaring in evenementorganisatie te delen met een nieuwe generatie, door middel van kennisoverdracht en het doorgeven van de rijke geschiedenis en kernwaarden van de dancecultuur. @The Media Nanny

Bezoek voor meer informatie schoolofhouse.com.