The Strokes

Amerikaanse band sluit Best Kept Secret 2021 af.

The Strokes is bevestigd als eerste headliner van Best Kept Secret 2021. De Amerikaanse band sluit op zaterdag 12 juni 2021 het hoofdpodium van het festival af.

The iconische band The Strokes stonden oorspronkelijk geboekt voor de editie van dit jaar, die is uitgesteld vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. Over twee weken maakt de organisatie de line-up voor 2021 bekend en gaan de tickets voor volgend jaar in de verkoop. Alle tickets die aangeschaft waren voor de 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar.

Slechts enkele keren speelde The Strokes in Nederland, waarvan de laatste keer in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) in 2006. Sinds de laatste volledige tour in 2011 treedt de groep rondom zanger Julian Casablancas en gitarist Albert Hammond Jr. nog maar zelden op. Deze zomer zou dat allemaal veranderen: met het uitstekend ontvangen nieuwe album The New Abnormal op zak had de band een reeks exclusieve festivalshows in Europa op de planning, waaronder Best Kept Secret 2020.

Na veertien jaar wachten op The Strokes wordt de grote terugkeer van de band helaas met nog één jaar tot 2021 uitgesteld.

Best Kept Secret 2021 
De achtste editie van Best Kept Secret vindt op 11, 12 en 13 juni 2021 plaats op evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Over twee weken maakt de organisatie de line-up voor Best Kept Secret 2021 bekend en gaan de tickets voor die editie in de verkoop. Alle reeds aangeschafte tickets en accommodaties voor Best Kept Secret 2020 blijven geldig voor volgend jaar.

Kaartkopers hebben inmiddels bericht ontvangen over hun ticketopties. Zij hebben de kans de bekendmaking van de line-up af te wachten vóór zij hoeven te beslissen of zij hun ticket al dan niet houden. Net als andere Nederlandse festivalorganisatoren en de rest van de culturele sector sluit Friendly Fire, de organisator van Best Kept Secret, zich aan bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’.  @Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret 2021

Vrijdag 11 juni, zaterdag 12 juni en zondag 13 juni 2021
Beekse Bergen, Hilvarenbeek