Dynamo Metalfest

Dynamo Online Streaming Event gaat live!

Niks doen vanwege corona? Dynamo Metalfest heeft besloten om toch een soort van festival te organiseren op 17 en 18 juli, volgende maand dus, in het weekend dat het festival eigenlijk plaats zou vinden.

Er zijn zes bands bereid gevonden om een nieuwe set te gaan spelen. Dat doen ze vanuit de Effenaar in Eindhoven. Maar daar kan geen publiek bij aanwezig zijn. Dus zal het Ijssportcentrum de deuren openen voor 100 bezoekers per dag. De organisatie wil zoveel mogelijk verschillende mensen de gelegenheid geven om hierbij aanwezig te zijn dus er zijn geen combi tickets verkrijgbaar.

Wat kun je verwachten? Nou, de fameuze artiesten-lounge barbecue met de Bacon Explosions zal nu ook toegankelijk zijn voor iedereen bijvoorbeeld. Er is bier, een groot scherm waarop de bands te zien zullen zijn en we zullen live reportages plaatsvinden en interviews gedaan worden.

De volledige line up is Legion Of The Damned, Heidevolk, Martyr, For I Am King, Graceless en last but not least Inferum! En er zullen bijdragen zijn van diverse bands die op het festival zouden spelen.

Kaarten voor het bijwonen van dit exclusieve ‘festival’ op de Ijsbaan kosten 12,50 en maar er zijn ook ook bundels met een exclusief ‘i was there’-t-shirt die je alleen in de voorverkoop kunt kopen. Zo’n bundel van ticket met exclusief shirt kost 32,50 euro. De voorverkoop start op vrijdag 19 juni. We verwachten dat de tickets hard zullen gaan, dus wacht niet te lang.

Overigens komt de opbrengst van de kaartverkoop voor het grootste deel ten goede aan de bands dus je steunt niet alleen ons maar vooral ook de bands. We zien je graag op 17 of 18 juli in Eindhoven! Als je al een ticket had voor Dynamo Metalfest, dan blijft die gewoon geldig voor volgend jaar. via ticketmaster.nl kun je inzien wat je opties zijn met betrekking tot je ticket.

@Dynamo Metal Fest