Jett Rebel

Face to Face Tour deze zomer langs diverse steden.

Jett Rebel in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jett Rebel geeft in juli kleinschalige solo shows in elf zalen in Nederland. Tijdens de Face To Face Tour is hij te zien in onder andere Amsterdam, Arnhem, Venlo, Utrecht, Deventer, Bloemendaal en Hilversum. De kaartverkoop voor de shows is direct gestart. Meer info en tickets via mojo.nl/jettrebel.

De zalen gaan weer (beperkt) open en livemuzikant Jett Rebel is van de partij. Deze zomer is hij te zien in elf Nederlandse theaters en poppodia. Vanwege het intieme karakter noemt hij het de Face To Face Tour.

“Ik zit ook al drie maanden thuis. Niet spelen voelt voor mij zo onnatuurlijk, ik ben blij dat het weer kan”, aldus Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel. “Ik geef sowieso altijd het beste dat ik in me heb.”

2020 is een heel ander jaar geworden dan iedereen voor ogen had, zo ook Jett Rebel. Geen wonder dat hij weer staat te popelen om het podium op te mogen, in zijn eentje. Uiteraard wordt aan alle vereisten en voorzorgsmaatregelen voldaan, maar de essentie blijft hetzelfde: een man en zijn muziek. @Mojo Concerts Foto’s Harold Versteeg

 • 5 juli 2020: Paradiso Amsterdam
 • 8 juli 2020: Musis, Arnhem
 • 9 juli 2020: TivoliVredenburg, Utrecht
 • 11 juli 2020: Openluchttheater Cabrio, Soest
 • 12 juli 2020: Grenswerk, Venlo
 • 14 juli 2020: Kattendans, Bergeijk
 • 15 juli 2020: De Pul, Uden
 • 18 juli 2020: Burgerweeshuis Tuin, Deventer
 • 19 juli 2020: Kersouwe, Heeswijk Dinther
 • 22 juli 2020: De Vorstin, Hilversum
 • 25 juli 2020: Openluchttheater Caprera, Bloemendaal