Kristin Lash & Jakob Grey

Veelgeprezen Slowaakse pop-soul duo brengt debuutalbum uit.

‘Sleeping With The Lights On’ is het debuutalbum van het jonge Slowaakse duo Kristin Lash & Jakob Grey.  Dit debuut zal je zeker zal verrassen vanwege hun originaliteit. De schoonheid van de liedjes doen je afvragen waarom je nog niet eerder van dit duo gehoord hebt.

De gepassioneerde soulvolle teksten en heldere melodieën benevelen en raken. De muzikale veelzijdigheid van dit duo wordt mede bewezen door het feit dat ze het hele album zelf produceerden. Dit zijn bijzondere talenten die zich onderscheiden van de hedendaagse muziek en mode–stijltrends.

Kristin Lash & Jakob Grey deden mee aan verschillende prestigieuze muziekwedstrijden en stonden op het podium samen met muzikale grootheden als Dianne Reeves, Stanley Clarke en Candy Dulfer op de grootste Slowaakse festivals. Vergelijkingen zijn qua muziekstijl al gemaakt met artiesten als Sam Smith, John Mayer, en Bon Iver.

Na de release van twee singles SKIES en I WISH onder hun oorspronkelijke namen Kristina Mihalova & Jakub Sedivy kregen zij lovende kritieken.

Het album “Sleepin With The Lights On” geeft een bijzonder beeld van waar deze artiesten zich in de periode van hun relatie bevinden. Ze duiken op directe wijze in emotionele dieptes en wederzijds begrip. Uit de liedjes blijkt dat het tweetal niet bang is om op rauwe wijze een verhaal te vertellen van twee mensen die zich tot elkaar aangetrokken voelen. Deze plaat is een geweldige introductie tot twee uitzonderlijke artiesten die op harmonieuze wijze elkaar aanvullen en waarbij Kristen’s opvallende stemgeluid keer op keer imponeert. Het album komt op 7 juli a.s. uit op Pavian Records. Laat je verrassen door deze hemelse pop- en soulklanken!

wwwe.lashgrey.com