Mauritshuis

Museum Het Mauritshuis is weer open!

Sinds 1 juni zijn ook de musea weer open. In het Mauritshuis is het aangenaam vertoeven in de nieuwe corona-proof setting.

Bij het Mauritshuis staan mensen op Tweede Pinksterdag in de rij want ook de kunstliefhebbers hebben hun museum-uitje gemist. Afgelopen maandag heeft het mooie Haagse museum haar deuren heropend voor haar bezoekers. Een bezoek aan een museum in deze corona-tijd kent veel voordelen. Omdat je met maar enkele mensen tegelijk een zaal kunt bezoeken heb je het gevoel dat je extra intens kunt genieten van de indrukwekkende kunstcollectie die er hangt.

Behalve van de vaste collectie kunnen bezoekers ook nog genieten van de tot 30 augustus 2020 verlengde tentoonstelling George Stubbs – De man, het paard, de obsessie.

Natuurlijk doet het museum er alles aan doen om je bezoek aan het museum zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor je bezoek aan het Mauritshuis heb je een ticket met tijdslot nodig. Boek nu je ticket.

Foto’s Anneke Ruys