Muiderslot

Coronaproof kamperen op middeleeuws kasteel Muiderslot.

Altijd al eens willen logeren op een middeleeuws kasteel? Deze zomer kan dat op het Muiderslot, vlakbij Amsterdam. In de pruimenboomgaard van het kasteel kun je corona-proof kamperen.

Zo beleef je het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland eens op een andere manier. Tijdens dit exclusieve arrangement word je volledig ontzorgd. Je hoeft alleen je slaapzak en tandenborstel mee te nemen. Vergeet ook niet om een maatje mee te nemen, want het arrangement is voor twee personen.

Programma

Na sluitingstijd van het museum ontvangen we je met een welkomstdrankje. Tent, matrasjes en stoeltjes staan voor je klaar. Wanneer je bent gesetteld, wacht een rijk gevulde picknickmand. Zoek een plekje naar keuze in de grote kasteeltuinen en geniet samen van alle lekkers. Na het eten neemt een gids je mee op een zomeravondtour door het verlaten kasteel.

Dan is het tijd om te genieten van de prachtige zonsondergang en kasteelverhalen rond het kampvuur. Rond middernacht (of eerder als je wilt) ga je lekker slapen in je tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag staat er een kasteelontbijt klaar. Wie durft, kan een verfrissende duik nemen in de Vecht. Wanneer het kasteel weer opent voor bezoekers, is het net of er nooit iemand heeft gelogeerd en ben jij alweer vertrokken.

 

Praktische informatie

Kamperen op het Muiderslot is een unieke belevenis! Boek nu jouw nacht in juli, augustus of september 2020. Alleen op basis van beschikbaarheid. Er is een beperkt aantal plekken en alles wordt coronaproof ingericht. Het arrangement is voor 2 personen en kost 99 euro per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief tent, matrasjes, stoeltjes, welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door een gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een ‘château-waardig’ ontbijt. Kom je liever alleen? Dat kan, je betaalt dan de arrangementsprijs per tent (o.b.v. twee personen).

Reserveren

Reserveren kan vanaf 22 juni via muiderslot.nl. Na jouw boeking ontvang je een bevestiging met alle praktische informatie. Het is niet toegestaan om drank of drugs mee te nemen op het kasteelterrein. Drankjes zijn te koop op het kasteelterrein. Jouw gitaar of ander instrument is van harte welkom bij het kampvuur!

copyright@Muiderslot