MY BABY

Nederlandse band op grootste Virtual Reality Festival ter Wereld.

foto Hans Kreutzer

De Nederlandse band MY BABY treed op tijdens het grootste Virtual Reality Festival ter Wereld, dat op 3 en 4 juli wordt gehouden. Het Lost Horizon Festival wordt georganiseerd door het team dat ook verantwoordelijk is voor de Shangri – La area op Glastonbury. Een plek waar MY BABY vorig jaar nog stond.

Lost Horizon is een volledig interactief evenement, met meerdere podia. Het “festivalterrein” kan verkend worden via de computer, via een VR-set of via een mobiele app (iOS & Android). Ook wordt het evenement live gestreamd vanaf Beatport, Twitch, Facebook en YouTube.

De organisatoren noemen het festival “A deep multi-layered experience, filled with wild dance-floors, secret headliners, a visual feast of art and performance, hidden venues and huge artists.”

Lost Horizon is een virtual en mixed-reality festival dat gebruik maakt van computer-generated avatars en green screen ‘hologram’ performances. Bezoekers van het festival die via hun PC of VR set op het festival zijn kunnen rondlopen en chatten en dansen met andere bezoekers.

Naast MY BABY treden o.a. op Fatboy Slim, Carl Cox, Frank Turner, Brass Rave Unit (nl), Seth Troxler, Coldcut en Peggy Gou.
De opbrengsten van het festival gaan naar The Big Issue en Amnesty International. @3S Music

Foto Harold Versteeg