ROBOT

Vis à Vis start als eerste spektakeltheater haar kaartverkoop.

Vanaf 12 augustus zal het terrein aan het Almeerderstrand de poorten openen voor bezoekers van de voorstelling ROBOT.

“We hebben alle veiligheidsmaatregelen genomen om ons publiek te kunnen ontvangen. Op onze ruime tribune, waar normaal gesproken 720 personen plaats kunnen nemen ontvangen we nu maximaal 135 personen. Dit zijn er inderdaad meer dan 100, want wij zijn een openluchttheater, dus wij vallen onder de categorie buitenactiviteiten”, aldus Mascha Selhorst, Hoofd Commerciële zaken.

“de voorstelling ROBOT speelt zich al af in de toekomst, dus we hadden voldoende inspiratie om de 1,5 meter als inspiratiebron te gebruiken. Onze personages hebben te stellen met COVID-33, maar hebben daar allang een weg in gevonden”, aldus Marianne Seine, artistiek kernlid.

Vis à Vis is voor de realisatie van dit plan, uitgebreid gesteund door diverse partners, fondsen en sponsoren, die allemaal wilden bijdragen aan het mogelijk maken van theater in deze bijzonder lastige tijden. In het bijzonder de BankGiro Loterij, het Fonds Podiumkunsten, BUN en Amvest (projectontwikkelaar van het naastgelegen woonwijk Duin). Ook de gemeente Almere staat naast Vis à Vis in de samenwerking op de gebied van veiligheid.@Vis à Vis

Foto Anna & Aad Anna van Kooij