Suzan & Freek

Duo geeft exclusief livestream-concert vanuit Zwolle.

Op zondag 21 juni geven Suzan & Freek een livestream-concert vanuit poppodium Hedon in Zwolle.

“We missen jullie, we hebben super veel zin om weer op te treden en daarom gaan we iets doen waar heel erg naar uitkijken: we geven een exclusief livestream-concert waar je bij kunt zijn, gewoon vanuit je huiskamer.

Onze clubtour en alle festivals waar we deze zomer zouden spelen zijn verzet. We zouden voor het eerst met onze band spelen en daar hadden we zó veel zin in. We missen de energie die we krijgen van onze fans, de geur van het podium en het geluid van een zaal vol met mensen terwijl je, achter de deur naar het podium, elkaar zenuwachtig maar vol adrenaline nog één keer succes wenst vlak voordat je het podium op loopt. We hebben dan ook enorm veel zin om weer te gaan spelen.” zeggen Suzan & Freek over hun aanstaande livestream-concert.

Het livestream-concert vindt plaats op zondag 21 juni om 19:00 uur.
Je bepaalt zelf wat je betaalt voor een kaartje, tickets zijn te koop via www.suzanenfreek.nl

In februari ontvingen Suzan & Freek een Edison Pop award in de categorie Nederlandstalig voor Gedeeld Door Ons. Dat album behaalde de platina-status al binnen enkele maanden. De vorige singles Deze Is Voor Mij, Blauwe Dag en Als Het Avond Is bereikten allemaal hoge noteringen in de hitlijsten. De huidige single Weg Van Jou staat momenteel hoog in de Top 40.

@Sony Music @Suzan & Freek

Foto MarKuyl