Tim Knol

Zanger/componist combineert wandelen met popcultuur.

Zanger Tim Knol in de Tolhuistuinen in Amsterdam Noord [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Vanaf vandaag gaat Tim Knol’s Wandelclub officieel van start. De wandelclub is een samenwerking tussen zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De club combineert wandelen met popcultuur. Kort gezegd worden wandelaars, tijdens zorgvuldig uitgestippelde routes, getrakteerd op optredens: Van muziek tot literatuur.

Tim Knol vertelt: “Het heeft even geduurd maar het is rond. We gaan wandelen. Er staan verschillende tochten in de steigers, de eerste route wordt deze week bekend gemaakt. Helaas zorgt covid-19 ervoor dat we op kleine schaal moeten beginnen. Tegen een vergoeding kunt u mee lopen, door stad en land. Met onderweg een versnapering, optredens, verhalen en het is nog goed voor de gezondheid bovendien (ik kan het weten)”.

Bij een club horen leden. Een lidmaatschap verbindt ons met elkaar. U zorgt ervoor dat u met een contributie van 2,50 per maand de Wandelclub steunt. Hiervoor krijgt van alles terug: U wordt als eerste op de hoogte gesteld van de tochten en de routes. U krijgt voorrang en korting op tickets. Korting in de online winkel. U krijgt bij inschrijving een welkomstcadeau in de vorm van een patch en gratis toegang tot exclusieve ledendagen, U krijgt toegang tot podcasts, U krijgt een Wandel-zine en zo af en toe een bijzonder cadeau. @Excelsior Records Foto’s Harold Versteeg

 Klik hier om lid te worden van De Wandelclub