Frenna

Haagse zanger en rapper Frenna live in Ziggo Dome.

Tijdens de bijzondere concertreeks Larger Than Live, georganiseerd door MOJO en Vodafone, zal de bekende Haagse zanger en rapper Frenna fans trakteren op veel nieuwe muziek. De laatste tickets voor zijn show op 16 juli in Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar.

Voor Frenna – die in 2019 de titel meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify scoorde – is dit weer de eerste show sinds al zijn optredens werden gecanceld in verband met de corona maatregelen. Naast nieuwe muziek zal hij ook voor het eerst tracks van zijn platina-album ‘’t album onderweg naar ‘Het Album’’ live laten horen. Tijdens zijn show ‘Frenna Deluxe’ pakt hij niet alleen uit met zijn hits en nieuwe muziek, maar zullen er ook speciale guest appearances zijn van andere grote namen. Wie dat zijn, blijft een verrassing.

Frenna kan niet wachten om sinds lange tijd weer voor zijn fans op te treden. “De afgelopen maanden heb ik gebruikt om me in de studio terug te trekken en veel nieuwe muziek te creëren. Ik kijk er erg naar uit om zowel mijn hits als nieuwe muziek te droppen. Ik hoop dat iedereen er net zoveel zin in heeft als ik; voor deze show pakken we echt uit”, zegt Frenna.

Zaaltickets voor de concertreeks Larger Than Live kosten – afhankelijk van de show en rang – tussen 22,40 euro en 39,20 euro (incl. servicekosten). Streamingtickets kosten 11 euro (incl. servicekosten). Zaal- en streamingtickets voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar via largerthan.live. Alle (voorzorgs)maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn hier te lezen. @The Media Nanny @Mojo @Vodafone