Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

Nieuw nummer gaat live op Spotify, Instagram, Youtube & More!

BN’er in België is de titel van de nieuwe single van het kleurrijke duo Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie. Weet je nog: een Casio-gestuurd electro-LED-light-duo met een snoeiharde bas. Ze zingen Hollandstalige uitermate catchy pop. Nancy zingt en speelt bas. Zij is de vaste bassiste bij Hausmagger. De Roadie zingt en speelt de keys. Was/is in het land live te zien als vast voorprogramma van De Raggende Manne.

BN’er in België is meteen het eerste nummer van het nieuwe album. Catchy en poppy als altijd is dit een goede voorbode van de nog te verschijnen nieuwe plaat. Verwacht  later ook nog een versie uit met een ECHTE BN’er. Wie dat zal zijn blijft nog een verrassing. Want de selectie daarvan is nog gaande en het aanbod is groot!

Hier is de Spotify Link:

Ondertussen speelt het duo ook gewoon stug live door, door heel europa!
Inmiddels stonden ze al in Polen, Duitsland, Griekenland en Frankrijk

Volg alle avonturen via Instagram of Youtube