Nielson

Zanger komt met nieuwe single.

Nielson treedt op bij Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Vandaag brengt Nielson zijn nieuwe single Slowmotion uit. Het nummer is de eerste solosingle na het succes van het nummer IJskoud en het album Diamant. Op Slowmotion hoor je een wat lichtere en vrolijkere toon dan op de vorige tracks van Nielson. Het is de opgewekte kant van Nielson die in zijn laatste nummers wat meer op de achtergrond bleef, maar die nog altijd bij hem hoort.

Op donderdag 9 juli speelde Nielson de eerste show uit de concertreeks Larger Than Life in de Ziggo Dome. In eerste instantie zouden maar honderd bezoekers aanwezig kunnen zijn in de zaal. Alle anderen zouden het concert via een livestream bekijken. Tien dagen voor de show kwam het bericht dat er 2500 bezoekers welkom waren in de Ziggo Dome. @Sony Music

Foto’s Harold Versteeg

Slowmotion is vanaf nu overal te streamen.
https://nielson.lnk.to/Slowmotion