Nielson

Zanger staat in Ziggo Dome voor grootste publiek in maanden.

Nielson heropent het ZiggoDome [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 9 juli gaf zanger Nielson voor een kleine 2500 mensen een concert in Ziggo Dome. Dat was het eerste concert van de Larger than live-serie waarvan er meer volgen. In een coronaproof setting bracht Nielson zijn liedjes voor een enthousiaste groep bezoekers.

In Ziggo Dome zag je echter geen enthousiast meebrullende fans maar mensen die op anderhalve meter afstand klapten en dansten maar wel vanaf hun eigen plek. En de setting in Ziggo Dome was zodanig dat er steeds twee stoelen afstand waren tussen bezoekers van verschillende huishoudens.

Dan is er ook nog de livestream waarbij ook de thuisblijvers betrokken zijn bij een concert. Tegen betaling van 10 euro kan ook dat gerealiseerd worden.

Een concert anno juli 2020 kan leuk zijn maar nooit zoals het ooit was. Want de sfeer van een wervelende show met alles erop en eraan is op deze manier moeilijk te beleven. Een heel klein beetje maar.

Fotograaf Harold Versteeg legde het gevoel in Ziggo Dome gisteren op de foto vast.