Schollenpop Festival

Poppodium Aan Zee presenteert: Livestream Schollenpop Festival.

In de serie van zes livestreamconcerten, inclusief een beperkt aantal bezoekers, die Poppodium Aan Zee verzorgt in samenwerking met meerdere Scheveningse cultuurorganisaties, zoals TrashUre Hunt, HipFest en Vreugdevuur Scheveningen, vindt zaterdag 11 juli vanaf 20.30 uur een hele bijzondere plaats: de officiële 24e editie van Schollenpop! De line-up bestaat volledig uit bands met Duindorpse roots: Suburbs, New Dosis Audio en Mammoth.

Een zomer zonder dit legendarische popfestival op het Zuiderstrand van Scheveningen……enorm balen! Maar om die ontzettend grote teleurstelling voor de ca. 120 vrijwilligers en duizenden bezoekers een heeeel klein beetje te verzachten, komt Schollenpop op de geplande datum bij je in beeld via de livestream vanaf hét Poppodium van Scheveningen, Saturnus.

Livestream
De livestream is te volgen via de Facebookpagina’s van Poppodium Aan Zee, Stichting Schollenpop, YMCA Scheveningen, Saturnus Live Music en Popagenda Scheveningen. Lekker lui vanaf de bank wordt dat optimaal genieten van de beste bands uit eigen regio!

Doneer voor Stichting Schollenpop
Schollenpop heeft jullie steun voor de jubileum-editie in 2021 hard nodig. Je kunt Stichting Schollenpop en de artiesten vóór, tijdens én na de livestream daarom financieel ondersteunen. Houd ook hiervoor alle socials in de gaten. Onze grote dank!

Info
Poppodium Aan Zee presenteert: Schollenpop Livestream
Shows van: Suburbs, New Dosis Audio en Mammoth
Datum: zaterdag 11 juli
Aanvang 20.30 uur

Alle info over deze livestream vind je via de socials van Poppodium Aan Zee, YMCA en Saturnus! @Schollenpop