ZIEN

ZIEN biedt artiesten extra platform in onzekere tijden.

Copyrights: Liz Rose Music

Liz Rose, Phil Barton en Emily Shackelton

Vincent Bijlo is een van de artiesten die aftrapt met het nieuwe concept ZIEN. Dit  is ontstaan om artiesten in de onzekere tijden een extra platform te bieden waarbij zij toch de mogelijkheid krijgen om het publiek te entertainen.

Naast Vincent Bijlo zijn ook Nashville Comes to Holland, cabaretduo Piepschuim, zanger Erik Neimeijer, zangeres Odelion, verhalenverteller Frank Belt en Everly Brothers vertolkers the Wieners te zien. Kaarten voor deze artiesten zijn vanaf vandaag te koop op de website.

Naast Vincent Bijlo trapt ZIEN ook af met de wereldprimeur van een internationale singer songwriter session “In the Round” vanuit het hart van Nashville. Onder de noemer ”Nashville comes to Holland” maakt de kijker kennis met drie Award winning songwriters.

Liz Rose, Phil Barton and Emily Shackelton, de songwriters achter de hits van Taylor Swift, Carley Pierce, Little Big Town, Chris Stapleton, Jewel en meer. Ze zullen hun hits delen zoals ze echt zijn geschreven in de writers room. Gepresenteerd door de in Nashville werkende songwriter/producer Femke Weidema. Er worden vooralsnog twee sessies van één uur gepland. Voor elke sessie zijn slechts 30 kaarten beschikbaar.

Een artiest kan niet zonder podium en het podium kan niet zonder artiest. De realiteit nu is dat de gevolgen van Corona moordend zijn voor artiesten, theaters, festivals en producenten. Grote publieksevenementen zijn onder strenge voorwaarden mogelijk en festivals zoals wij die kenden, maken geen deel meer uit van ons dagelijks leven. Een aantal theaters opent gelukkig weer haar deuren.

Eén ding is zeker: Veel artiesten en publiek staan op dit moment nauwelijks nog direct in contact met elkaar. Er wordt weliswaar veel gestreamed, toch mist hierin één onderdeel dat podiumkunsten juist zo uniek maakt: de interactie, de cohesie, de verbinding van dat magische en unieke moment. @Royal Promotions

Kijk voor meer informatie op: www.zien.live