Alain Clark

Zanger sluit eerste dag Haarlem Jazz & More af.

[fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Tot en met aankomende zondag kunnen muziekliefhebbers op de Grote Markt, het Klokhuisplein en diverse binnenpodia en cafés genieten van optredens van bekende en minder bekende artiesten tijdens Haarlem Jazz & More.

Grote namen op het programma zijn onder andere Van Velzen, Alain Clark, de 3 J’s en Dennis van der Geest feat. Suzanne Alt. 

In plaats van de 15.000 bezoekers die er normaal gesproken op Haarlem Jazz afkomen, zijn er nu 6200 tickets per dag beschikbaar. Het is nu een sit-down editie wmet stoelen op de pleinen en een samenwerking met Patronaat, Stadsschouwburg en de cafés waar de mensen ook moeten reserveren en zitten.

Kijk HIER voor het volledige programma en de kaartverkoop. Op 20 augustus om 12.00 uur ging het festival van start in restaurant de Wandelaar. Bob Poldermans deed om 21.15 uur de aftrap met de eerste show op de Grote Markt. Alain Clark sloot af om middernacht. Het festival duurt tot en met zondag. Fotografie Harold Versteeg