Alicia Keys

Zangeres komt met zevende studioalbum.

We hebben er een half jaar langer op moeten wachten, maar nu is het er dan eindelijk: het nieuwe album van Alicia Keys. ALICIA is het zevende studioalbum van de wereldster, maar het meest persoonlijke tot nu toe.

Op het album staan tracks die weergeven hoe Alicia op dit moment in het leven staat. Daarbij gaat ze grote onderwerpen niet uit de weg. Zo bedankt ze in Good Job het zorgpersoneel voor hun inzet tijdens de pandemie en gaat Perfect Way To Die over politiegeweld en de Black Lives Matter-beweging. Op ALICIA staan uiteraard ook haar eerdere singles So Done ft. Khalid en Underdog.

Het album zou eigenlijk in mei van dit jaar uitkomen, maar door de coronacrisis besloot Alicia de release een half jaar uit te stellen. Haar eerder ook uitgestelde ALICIA: The World Tour staat nu gepland voor de zomer van 2021. @Sony Music