Amy Winehouse Tribute

Amy Winehouse came alive in De Theaterbakkerheij!
Ondanks dat zangeres Amy Winehouse al een tijd niet meer onder ons is wordt haar muziek nooit vergeten. Dat werd ook wel duidelijk in de verkoop van de Amy Winehouse Tribute – Celebrating Amy in De Theaterbakkerheij in Gouda. Deze avonden waren in de kortst mogelijke tijd helemaal uitverkocht. En terecht!
De avond kreeg op 5 september in Gouda een heerlijke jazzy start waarbij alle bekende songs van Amy Winehouse voorbijkwamen. Na de pauze ging het allemaal echt knallen.
Mooie afleiding in deze tijd en relaxed op een stoel aan een tafeltje met een drankje erbij!
Amy Winehouse Tribute – Celebrating Amy is een avond vol muziek van de legendarische ‘Queen of Soul’ Amy Winehouse in de Theaterbakkerheij. Met een 7-koppige band, een heuse impersonator (Like Amy) en bijpassend decor. Een ode en spektakel dat je absoluut niet mag missen! Met bekende nummers als ‘Back to Black’, ‘Rehab’…ze komen allemaal voorbij tijdens een onvergetelijke avond!
www.theaterbakkerheij.nl
Fotografie Gwendolyne van Erp LivePicz.nl