Danny Vera

Zeeuwse Americanaster naar Ziggo Dome met ‘Vera’s Nightclub’.

Danny Vera tovert de Ziggo Dome op 14 en 15 november 2020 om tot de grootste nachtclub ooit! Voor de americanaster zijn dit de enige shows die hij dit jaar nog speelt. Aanstaande vrijdag 4 september gaan tickets voor beide shows om 10.00 uur in de verkoop via www.verasnightclub.nl.

Beeld je een rokerige Amerikaanse nachtclub in: tafeltjes omringen het ronde podium waarop een zwoele crooner zijn publiek bezweert. Met een unieke – volledig coronaproof – in the round show bouwt Danny Vera de grote Ziggo Dome om tot een intieme nachtclub. Zonder de sigarenrook natuurlijk, maar wel met goede ventilatie en gepaste afstand. Het publiek neemt plaats aan kleine ronde tafels die het podium in het midden van de zaal omringen. Vervolgens zal Vera je met zijn 14-koppige band inclusief blazers en strijker meevoeren door de achtbaan van zijn volledige oeuvre.

Persoonlijk
Eerder deze zomer stond Danny Vera al in Het Scheepvaartmuseum voor zijn eerste livestreamconcert. Een unieke setting, waar Vera samen met strijkers en blazers een intiem concert speelde, dat door vele fans thuis werd aanschouwd. Op 14 en 15 november in de Ziggo Dome is er gelukkig weer publiek bij. Dit tot vreugde van Danny Vera zelf: “Na alle onheil van afgelopen jaar wilde ik iets persoonlijks brengen. Een nachtclubsetting met een rond podium omringd door publiek aan tafeltjes, is exact wat ik daar bij voel. Alle zorgen vergeten om samen een ongekend bijzondere show neer te zetten.” @Friendly Fire

Foto: Gwendolyne van Erp