Duncan Laurence

Zanger met nieuw album in intieme setting naar Ziggo Dome.

Zanger Duncan Laurence in Patronaat Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Duncan Laurence brengt vrijdag 13 november 2020 zijn langverwachte debuutalbum Small Town Boy uit. Op dinsdag 17 november speelt hij een speciale coronaproof show in de Ziggo Dome, waarin hij het werk van zijn debuutalbum voor het eerst live ten gehore zal brengen.

De release van Small Town Boy op vrijdag 13 november aanstaande is een nieuw ijkpunt in de carrière van Duncan Laurence. Nadat hij met het inmiddels iconische ‘Arcade’ in 2019 op glorieuze wijze het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv won, heeft hij er bewust voor gekozen om de tijd te nemen om met een echt sterk albumdebuut te komen. Omdat hij daarvoor een duidelijke artistieke visie voor ogen had, heeft Duncan een groot deel van het album zelf geproduceerd. Small Town Boy is op meerdere plekken ter wereld geschreven en opgenomen, waaronder Los Angeles. Duncan Laurence’ debuutalbum bevat uiteraard de singles ‘Arcade’ (2x platina), ‘Love Don’t Hate It’ (goud) en ‘Someone Else’.

Nieuwe setting
De show stond aanvankelijk al voor 17 november 2020 in de agenda als een regulier optreden in de traditionele zaalopstelling in de Ziggo Dome. Nu staat hij op 17 november alsnog in Ziggo Dome, ditmaal in een nieuwe setting. Het publiek neemt plaats aan ronde tafeltjes, die het ronddraaiende podium in het midden van de zaal omcirkelen.

Kaarthouders voor de oorspronkelijk geplande show ontvangen donderdag 24 september een email van Eventim met daarin meer informatie. Aanstaande maandag 28 september om 10:00 uur gaan tickets voor het coronaproof 360-graden optreden in de verkoop via www.duncanziggodome.nl. @Friendly Fire

Foto’s Harold Versteeg