Graeme James

Nieuw-Zeelandse singer-songwriter brengt bijzondere nieuwe EP uit.

Graeme James is een Nieuw-Zeelandse singer-songwriter met Nederlandse roots die in Den Haag woont. Zijn liedjes zijn al miljoenen keren gestreamd, maar hij is nog tamelijk onbekend in Nederland. Maar daar gaat vast snel verandering in komen.

In Nieuw-Zeeland is Graeme James een artiest met een loyale fanbase. Zijn meeslepende en dynamische live-shows zijn een belevenis van een unieke one man band show met behulp van een loop pedal, elektrische viool, gitaar, banjo, bas, piano, bariton ukelele, mandoline, accordeon, harmonica & percussie. Een artiest die je echt live moet zien!

Afgelopen vrijdag kwam de nieuwe EP van Graeme James Old Storms In New Places uit, de opvolger van The Long Way Home (2019). Het is een modern folk album, bestaande uit zes tracks die het warme en emotionele herfstgevoel op perfecte wijze overbrengen. Laat je meevoeren op een bijzondere multi-instrumentale reis langs verschillende muzikale landschappen. Check:

http://www.graemejamesmusic.com/

https://www.facebook.com/graemejamesmusic