Ruben Annink

Zanger geeft concert in Patronaat.

Zanger Ruben Annink in de Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op zondag 20 september gaf singer-songwriter Ruben Annink een uitverkocht concert in het Haarlemse Patronaat.

De sympathieke zanger Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de Nederpop. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnink, Marco Borsato, Blof, en Guus Meeuwis.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – is op zijn 15e ontdekt door Ali B bij ‘The Voice Kids’ waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft hij afscheid genomen van de urban muziek en hij heeft zijn eigen sound en stem ontwikkeld, te horen op zijn EP Helderzien (die hij vorig jaar presenteerde in Patronaat) en zijn  single ‘Iemand’! @Patronaat

Fotografie Harold Versteeg