Josh Groban

Zanger Josh Groban kondigt nieuw studioalbum Harmony aan.

Op 20 november komt het nieuwe studioalbum van Josh Groban uit, getiteld Harmony. Het album bevat een verzameling van tijdloze nummers samen met twee zelfgeschreven nummers.

Pre-save hier Harmony

Op het album zijn onder andere de volgende nummers terug te vinden ‘The Impossible Dream’, ‘I Can’t Make You Love Me’ en ‘Celebrate Me Home’
Harmony werd grotendeels geproduceerd door Bernie Herms, Steve Jordan, Tommee Profitt en Frederico Vindver.

Samen met het release van zijn nieuwe album geeft Groban dit najaar drie intieme livestream concerten. Deze drie shows zullen elk een eigen thema krijgen.

JOSH GROBAN
Met een van de meest opvallende en direct herkenbare stem heeft de voor twee Grammy’s genomineerde zanger, songwriter en acteur Josh Groban fans over de hele wereld. Sinds zijn debuutalbum Josh Groban uit 2001 blijft de populariteit van de uit Los Angeles afkomstige zanger maar groeien. Zijn enorme vocale bereik bracht hem groot succes en zorgde ervoor dat hij wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. Hij heeft met grote internationale sterren als Celine Dion, Michael Bubl√©, Elton John en Stevie Wonder op het podium gestaan. Ook speelde hij rollen in de hitseries Glee en The Good Cop. In Nederland scoorde Groban een airplayhit met You Raise Me Up, dat in 2009 een #1 positie behaalde in de Nederlandse single top 100. @Warner Music