OG3NE

Bijzondere nieuwe single van OG3NE.

Vrijdag 30 oktober verschijnt de nieuwe single van OG3NE getiteld Handgeschreven Kus. Een Nederlandstalige single en voor het eerst zelfgeschreven. De single gaat over een meisje dat sinds haar vroege jeugd gescheiden is van haar broer. Het enige wat zij van hem bezit is een handgeschreven briefje uit die tijd. De start van een zoektocht.

“Het zelf proberen mee te schrijven stond al langere tijd op ons wensenlijstje. Jaren hadden we er gewoon geen tijd voor. In augustus van dit jaar hebben we een boerderij gehuurd in Overijssel op het platteland en hebben we ons een week afgezonderd met een klein gezelschap. We wisten ook echt niet of we dit konden, maar zijn zo trots op het resultaat. Uit die week zijn gewoon vijf goede liedjes gekomen die we de komende tijd verder gaan uitwerken.

Stilzitten is niet echt iets voor ons. We gaan vanaf het begin heel serieus met het coronavirus om. Ondanks het afbreken van de ‘Sweet Harmony Tour’ en het annuleren van veel optredens blijven we optimistisch en plannen maken. De succesvolle ‘Home Isolation Video’s en concerten’, die wereldwijd veel aandacht kregen, waren hier ook het gevolg van. Net als nu de nieuwe single Handgeschreven Kus,” aldus OG3NE. @Royal Promotions

Foto Arnold vd Horst