Alexander Broussard & Friends

Album presentatie en bijzonder concert van tribute artiest.

Alexander Broussard zorgde voor landelijke bekendheid met de theatershow “The Billy Joel Experience” en de solo-voorstelling “Alexander Broussard Speelt Billy Joel”. Hij wist met het legendarische repertoire van grootmeester Joel velen mee te raken en te vervoeren.

Nu is het tijd om ook met het eigen werk van deze artiest kennis te maken. Op 22 november presenteerde hij vol trots zijn gloednieuwe album Now.  In de Theaterbakkerheij in Gouda vond op 22 november voor een klein publiek deze bijzondere gebeurtenis plaats. Met een intiem optreden wist Broussard het publiek volledig in te pakken. Dat gebeurde samen met het basiskwartet: Alexander Broussard & Friends.

De liedjes op het album betreffen een reeks eigen composities, die samen met het tandem Mick Gravéé (drums) en Marcello Briganti (bas) tot stand kwamen om het vervolgens in de homestudio’s af te maken van Bas Bruinsma (gitaar) en Alexander zelf. Now kreeg in de intieme setting in de Theaterbakkerheij goed vorm en Alexander Broussard liet zien en horen dat hij behalve met zijn “The Billy Joel Experience”ook met eigen werk zeker weet te imponeren.

Het voorprogramma werd verzorgd door Anne Budé.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl