Fridolijn

Release van nieuwe collectie van drie tracks.

Op 27 november komt ‘Chapter Two’ uit, een nieuwe collectie van drie tracks die onderdeel uitmaken van een groter verhaal dat Fridolijn in hoofdstukken deelt met haar luisteraars. ‘Chapter Two’ komt uit via Freija Label / LAB Music en is het vervolg op ‘Chapter One’ wat deze zomer uitkwam.

‘Chapter Two’, geproduceerd door Fridolijn zelf en producer Lieuwe Roonder is een donker hoofdstuk, waarin synths een hoofdrol spelen en waarin in hoop plaatsmaakt voor ironie en ontgoocheling.

De eerste single ‘If Your Heart Were A City’ gaat over de behoefte om de wegen van iemands hart in kaart te brengen. De tweede track ‘Once More’ gaat over je kop in het zand steken tegen beter weten in: “Kiss me once more, before sunrise washes all my doubts ashore”. Op afsluiter ‘Forever Maybe’ is frustratie te horen over iemands eeuwige behoudendheid, waar jij jezelf al helemaal gegeven hebt.

Fridolijn speelde op internationale podia en festivals als Billboard Live in Tokyo & Osaka en North Sea Jazz Festival. De release van haar eerste solo album ‘Catching Currents’ (2015) leidde tot meer dan 2 miljoen streams op Spotify en optredens in Engeland en in het Concertgebouw Amsterdam. Onder andere DWDD, 3FM, Parool, NRC, Trouw, Jazzism en Metro besteedden aandacht aan de muziek van Fridolijn.

‘Chapter Two’ komt op 27 november 2020 uit via Freija Label. Op 11 december brengt Fridolijn de release live ten gehore met haar band, via een livestream concert op For The Love of Ears. @It’s All Happening

Chapter Two’ is te beluisteren via de streamingdiensten.
‘Chapter One’ hoor je hier.

www.fridolijn.com