Johan Keeman

Zanger/gitarist brengt gedreven nieuwe bluessingle uit.
De sound van Johan Keeman kun je het best omschrijven als Nederpop met een bluesrandje. De geboren West-Fries maakt gitaar gedreven nummers met sterke teksten. Nummers over de liefde en donkere dagen, maar wel altijd naar het licht toe gericht. De nieuwe single heet Geen Dag Voor De Blues, een mooie, meeslepende track. Met een donker gekleurde stem brengt Keeman dit melancholische nummer wat zeker een van de mooiste is van zijn EP Thuis. Een optimale keuze voor een single dus.
Eerder dit jaar kwam van hem de EP Thuis uit waarop de singer-songwriter teruggaat naar de basis. Soms alleen begeleid door een akoestische gitaar, maar ook soms meer. En met pure en oprechte teksten met daarin een positieve kijk op het leven.

www.johankeeman.nl

www.facebook.com/johankeemanmuziek

https://www.youtube.com/watch?v=TyHuYlOxttE

www.instagram.com/johankeeman