Vincent van den Ende

Nederlandse producer genomineerd voor Grammy Award.

De Nederlandse producer Vincent van den Ende is genomineerd voor een Grammy Award voor het produceren van het nummer ‘Do It’ van, de door Beyoncé getekende artiesten, Chloe X Halle. Het nummer valt in de prijzen in de categorie Best R&B Song.

Daarnaast is Vincent ook genomineerd in de categorie Best R&B Album voor de productie van zowel ‘Do It’ als ‘Lonely’ op het album ‘Ungodly Hour’ van Chloe X Halle. De organisatie maakte dit dinsdagavond bekend tijdens een persconferentie. De prijzen worden op 31 januari 2021 uitgereikt.

Vincent is de enige Nederlander die dit jaar is genomineerd en mag zich in het rijtje scharen met, de voormalig genomineerden, Het Metropole Orkest, Jaap van Zweden, Giorgio Tuinfort, Afrojack, Tiësto, Young Kio, Altin Gun, Armin van Buuren en Junkie XL. @CTM