Wolf & Moon

Duo komt met nieuw melancholiek getint album.

Follow The Signs is de titel van het nieuwe album van Wolf & Moon en de opvolger van Before It Gets Dark (2019). Een plaat vol dromerige folk in combinatie met een fijne portie indierock.

Net als de voorganger is Follow The Signs is een door folk en elektro-pop geinspireerde plaat. Twaalf tracks voeren je op een muzikaal avontuur mee door het leven van Stefany en Dennis, een unieke combinatie van twee getalenteerde zielen. Verfijnd gitaarspel en hypnotiserende synths begeleiden de expressieve vocalen waarin mooie, uiterst persoonlijke teksten tot uiting komen. Follow The Signs ontstond uit een avontuurlijke benadering door Wolf & Moon die voor hun nieuwe album een nummer per dag opnamen. Dat leverde een plaat op die je beslist een aantal luisterbeurten moet gunnen voorgat hij volledig op je inwerkt. De tracks klinken afwisselend melancholiek, dromerig maar ook en zeker spannend genoeg om te boeien. Met opvallende emotionele pareltjes als Follow The Signs, State of Victoria en Fragile Windows afgewisseld met wat fijne uptempo liedjes als While We Ride en Places Unknown.

Dit nieuwe album van Wolf & Moon is zeker de moeite van het beluisteren waard!