Yungblud

Rocksensatie komt naar AFAS Live.

YUNGBLUD is dé rocksensatie van het moment. Moeiteloos weet hij verschillende genres met elkaar te mixen, of zoals hij zelf zegt “Rock ’n Roll, hip-hop, punk all mixed into one, like it’s a creative fusion”.

Dat hoorde je al op debuutalbum ’21st Century Liability’ uit 2018. Inmiddels ligt opvolger ‘Weird!’ klaar om uit te komen op 4 december met daarop een flinke portie nieuwe hits. Met zijn bak tomeloze energie bestormt hij niet alleen de hitlijsten, ook het podium laat hij na een zinderende show dampend achter. Één ding is zeker: bij een show van YUNGBLUD gaat er gesprongen, gedanst en gezweet worden! @Mojo Concerts

Yungblud – Life On Mars Tour

Datum Zondag, 24-10-2021 @ 20:00
Zaal AFAS Live, Amsterdam

Organisator:

Mojo Concerts

Ticketkosten:

Prijzen inclusief € 3,84 servicekosten

Bezorgkosten:

Netherlands and International:

  • eTicket: € 0,00

Evenementinformatie

Alleen vrije plaatskeuze

Line-up

  • Yungblud

    Yungblud

Ticketlimiet

Voor dit evenement geldt een limiet van 8.

Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kunnen wij één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Prijzen zijn in EUR

 

https://www.ticketmaster.nl/event/263711?CL_ORIGIN=STRWBRRLPSTCK

WEEKLY
KOOP JE YUNGBLUD TICKETS IN DE MOJO PRESALE
24 oktober 2021 | AFAS Live
Van 29 oktober 10:00 uur t/m 30 oktober 10:00 uur | MOJO Presale
30 oktober 10:00 uur | Start de reguliere kaartverkoop