Johan Keeman

Betekenisvolle nieuwe single Johan Keeman.

 

Vrijdag 11 december komt Johan Keeman met een nieuwe single getiteld ‘De Wereld Weer In Kaart’. Het is een stevig pop/rock nummer met veel energie en een mooie boodschap: samenkomen, elkaar vinden. Melancholische klanken, gegoten in een hoopvolle noot. Een mooie song waarop Keeman weer samen met zijn band te horen is. Het beluisteren meer dan waard!

Waren de nummers op zijn laatste EP ‘Thuis’ meer akoestisch en in kleinere bezetting, op deze single is zijn band weer prominent aanwezig. Hij schreef het nummer samen met producer Emile den Tex, geen onbekende in de Nederlandse muziek scene.

Het nummer is opgenomen in Wedgeview Studios en de studio van Ernst van Dusseldorp, die ook de mix heeft gedaan. Voor de vocalen was Keeman in MI5 Studios in Hoorn. De koortjes zijn gedaan door Marieke Dollekamp (oa Mell & Vintage Future, Marco Borsato).

Het nummer is vanaf nu te beluisteren op alle streaming platforms, waaronder Spotify, en op EP verkrijgbaar bij Uptown Records en via www.johankeeman.nl @Johan Keeman